
Набір з 2 шт. Домашній набір для виробництва сиру з підсічкою та хлоридом
2 040 ₴
- В наявності
- Код: 25061895
+380 (68) 256-88-25
Viber, Telegram,WhatsApp 24/7повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Сир з сиром сир з сиром 411000 -підсвічений Browinmodel 411000 Візьміть свою пригоду з нами! Почнемо робити домашній сир! Набір сиру містить усі необхідні інструменти, щоб зробити власний сир - як білий, так і жовтий. Все, що вам потрібно зробити, - це основне кухонне обладнання та молоко з місцевого магазину. Менш ніж за годину ваш будинок буде наповнений запахом ароматного власного сиру. Набір включає:- Фонд для сирного хлориду- сирне заправка- схожий на сир- суміш трави- термометр- рецепт- час утворення сиру лише для вашої уяви! Сезон з улюбленими спеціями. Набір - це також ідеальна ідея подарунка! Ви купуєте у офіційного дистриб'ютора!
як зробити домашній сир моцарелла? Приготування: Налийте молоко в горщик. Не нагрівайте. Розчиняйте Kwasomix у склянці холодної води, а потім постійно помішуючи, повільно додайте до молока. Нагрійте молоко до 32 ° С, не зупиняючи змішування. Коли ви наближаєтесь до цієї температури, «нитки» та «пух» сирної маси розпочнуться в молоці. Примітка. Якщо вам не вдалося отримати цей ефект при 32 ° С, нагрійте молоко до 38 ° С. тим часом розчиняйте виміряну кількість лейтенанта в 50 мл кип'ятої води при 38 ° С. Додайте її до горщика і перемішайте всю річ з кількома вирішальними рухами. Не змішуйте занадто довго, тому що через хвилину починається процес створення згустку. Залиште на 15 хвилин. Вискакуйте на друшляк, злегка відбитого, завдяки якому ви позбудетесь від зайвої сироватки. Розділіть масу на менші шматки. Спаліть кожну при 75-80 ° С, потім пом'якшуйте в руках, перевіряючи консистенцію. Повторіть цей процес до гладкої та компактної консистенції. Потім сформуйте м'яч у формі кулі. Затверділо кожну з утворених кульок у дуже холодній воді. Сир слід зберігати в розсолі та споживати протягом 3 днів. Кістки: при 0,4 кг сиру типу Mozarella: 4 л молочного молока з низьким вмістом при 74 ° С, найбільш рекомендованим є свіже молоко, прямо від корови, 2 чайні ложки:
як зробити сир A'la Koryciński з поматами? Підготовка: Нагрійте молоко до 37-40 ° С. Додайте 0,5 г хлориду кальцію, попередньо розчиненого в 50 мл літа, кип'ята вода. Додайте трави та 3 столові ложки натурального йогурту. Змішайте і залиште на 10 хвилин. Потім нагрійте молоко до температури 37-38 ° С і додайте потрібну кількість лейтенанта, раніше розчиненого в 50 мл води. Ретельно перемішайте. Перестаньте змішати і зачекайте 30 хвилин, щоб створити компактний згусток. Розріжте кубики стороною з боку приблизно 1-1,5 см. Змішайте вироблене зерно обережно і через 30 хвилин покладіть щілинною ложкою у форму, вистелену сиром шарфом. Злити сироватку. Потім вразіть 1 годину в пресі до сиру. Покладіть сир у розсол на 24 години і поставте в холодильник. Після цього часу додайте за бажанням висушених помідорів та інших інгредієнтів. Готовий!
інгредієнти: 5 літрів низькокваліфікованого молока при 74 ° C0,5 г хлориду кальцію 3 столові ложки (великі) натуральний йогурт 0,5 г. brine: 40 g salt2 l water 1 l whey (remaining liquid after pressing the cheese)
We invite you to other auctions where you can buy products in terms in which we specialize and we will send the whole thing together:
Winning
brewing
Distillates
Carbiteousness
Cheesecake
пекарня
кухня та декоративне скло
метеостанції
кухня аксесуарів
сад
browin - тому що додому краще - біовін
<b
як зробити домашній сир моцарелла? Приготування: Налийте молоко в горщик. Не нагрівайте. Розчиняйте Kwasomix у склянці холодної води, а потім постійно помішуючи, повільно додайте до молока. Нагрійте молоко до 32 ° С, не зупиняючи змішування. Коли ви наближаєтесь до цієї температури, «нитки» та «пух» сирної маси розпочнуться в молоці. Примітка. Якщо вам не вдалося отримати цей ефект при 32 ° С, нагрійте молоко до 38 ° С. тим часом розчиняйте виміряну кількість лейтенанта в 50 мл кип'ятої води при 38 ° С. Додайте її до горщика і перемішайте всю річ з кількома вирішальними рухами. Не змішуйте занадто довго, тому що через хвилину починається процес створення згустку. Залиште на 15 хвилин. Вискакуйте на друшляк, злегка відбитого, завдяки якому ви позбудетесь від зайвої сироватки. Розділіть масу на менші шматки. Спаліть кожну при 75-80 ° С, потім пом'якшуйте в руках, перевіряючи консистенцію. Повторіть цей процес до гладкої та компактної консистенції. Потім сформуйте м'яч у формі кулі. Затверділо кожну з утворених кульок у дуже холодній воді. Сир слід зберігати в розсолі та споживати протягом 3 днів. Кістки: при 0,4 кг сиру типу Mozarella: 4 л молочного молока з низьким вмістом при 74 ° С, найбільш рекомендованим є свіже молоко, прямо від корови, 2 чайні ложки:
як зробити сир A'la Koryciński з поматами? Підготовка: Нагрійте молоко до 37-40 ° С. Додайте 0,5 г хлориду кальцію, попередньо розчиненого в 50 мл літа, кип'ята вода. Додайте трави та 3 столові ложки натурального йогурту. Змішайте і залиште на 10 хвилин. Потім нагрійте молоко до температури 37-38 ° С і додайте потрібну кількість лейтенанта, раніше розчиненого в 50 мл води. Ретельно перемішайте. Перестаньте змішати і зачекайте 30 хвилин, щоб створити компактний згусток. Розріжте кубики стороною з боку приблизно 1-1,5 см. Змішайте вироблене зерно обережно і через 30 хвилин покладіть щілинною ложкою у форму, вистелену сиром шарфом. Злити сироватку. Потім вразіть 1 годину в пресі до сиру. Покладіть сир у розсол на 24 години і поставте в холодильник. Після цього часу додайте за бажанням висушених помідорів та інших інгредієнтів. Готовий!
інгредієнти: 5 літрів низькокваліфікованого молока при 74 ° C0,5 г хлориду кальцію 3 столові ложки (великі) натуральний йогурт 0,5 г. brine: 40 g salt2 l water 1 l whey (remaining liquid after pressing the cheese)
We invite you to other auctions where you can buy products in terms in which we specialize and we will send the whole thing together:
Winning
brewing
Distillates
Carbiteousness
Cheesecake
пекарня
кухня та декоративне скло
метеостанції
кухня аксесуарів
сад
browin - тому що додому краще - біовін
<b
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Browin |
Колір | Жовтий |
Користувацькі характеристики | |
Стан | Новий |
Статус товара В наявності | Відправлення через 5-10 днів |
Статус товара Готово до відправки | Відправлення 1 день |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 040 ₴