
Зернова кава Arabica Eight Cafe свіжо обсмажена танзанія 1кг 1000 100% для кавоекспресу
1 577 ₴
- В наявності
- Код: 25026068
+380 (68) 256-88-25
Viber, Telegram,WhatsApp 24/7повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Свіжообсмажена кава в зернах 100% арабіка Танзанія 1 кг для еспресо-машини
Цікаві факти про нашу кавуКраїна походження ТанзаніяРегіон походження Гора Кіліманджаро, гора МеруБотанічні сорти Бурбон, КентВисота культивування 1200–1600 м над рівнем моря Смакові ноти цитрусових, шоколад, ванількисл lowBody highAroma sweetРівень обсмажування Середній
Для нас якість є найважливішою. Це означає, що завдяки сімейним рецептам і багаторічному досвіду, який ми отримали в інших обсмажувальних за кордоном, наша кава просто неймовірна! Ми ніколи не прагнули до масового виробництва. Ми ретельно контролюємо всі процеси. Наша головна мета - щоб ви поверталися до нас і ставали постійними клієнтами, а для цього вам просто потрібна якість. Завдяки багаторічній роботі в сфері кави ми співпрацюємо з дистриб'юторами сирих зерен, які спеціалізуються на конкретному регіоні. світ їхнього походження. Це означає, що, пропонуючи вам конкретну каву з описаної частини світу, ми що це ретельно відібрані високоякісні зерна. Купуючи сирі зерна, ми ніколи не орієнтуємося на найнижчу можливу ціну - найвищим пріоритетом завжди є найвища якість певного походження, а також постійна повторюваність смаку. Все це робить каву, що виходить з нашої обжарки, унікальною унікальний вид. Це не етикетки, вироблені в гігантських масштабах, в яких перебільшений ступінь обсмаження прикриває не лише недоліки зерен, але й усі нотки смаку – наша кава – це своєрідне мистецтво, яким ви можете насолоджуватися після обсмажування. ми даємо каві відпочити, вона може безпечно виділяти вуглекислий газ, який може порушити сприйняття чудового смаку. Потім каву упаковують і відправляють прямо вам. Ви отримуєте каву НЕ СТАРШЕ 7 днів з моменту обсмажування! Ми це
Етап обсмажування кави - це дуже важливий і складний процес, від якого залежить якість і смак кави Кава має найкращий смак. Кожне обсмажування нашої кави проходить через ретельно спланований процес, щоб забезпечити найвищий рівень якості у вашому розпорядженні. ідеальний момент, і ви зможете насолодитися її повним смаком.
Упаковка, яка свіжість, має систему багаторазового закривання, яка дозволяє зберегти смак і аромат кави надовго з одностороннім клапаном, який забезпечує вивільнення CO2, що залишився з кави, водночас запобігає потраплянню повітря в упаковку, роблячи каву свіжою та ароматною.
Omniroast - a метод на якому ми спеціалізуємося, є 3 основні ступені обсмажування кавових зерен! Від легкого до дуже темного обсмаження. Наша кава середнього обсмаження – це означає, що зерна більш тьмяні та сухі. Ми зберігаємо всі ефірні олії та поживні властивості в зернах, щоб ми могли відчути всі смаки певного сорту кави та насолоджуватися її корисними властивостями. Це ідеальний баланс – добре обсмажена та зварена омнірост матиме ніжний та м’який смак. , але з дуже великою глибиною. Водночас буде відчутний сенсорний профіль та походження кави. Завдяки цьому кава ідеально підходить як для еспресо, так і для дріпу.
Помел кави важливийСпосіб помелу кави дуже важливий залежно від способу заварювання. Невідповідний вибір тонкості помелу може мати негативний вплив на смак у чашці. Кава може бути рівною на смак, гіркою або водянистою, тому графічно показує, яку товщину помелу вибрати, від дуже тонкого помелу до досить грубого помелу товщина помелу не вказана раз і назавжди: - вона буде дещо різною для кожної кави та способу - вона змінюється з часом - варто експериментувати з нею, щоб знайти оптимальний смак для даного. кава/методи
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
Цікаві факти про нашу кавуКраїна походження ТанзаніяРегіон походження Гора Кіліманджаро, гора МеруБотанічні сорти Бурбон, КентВисота культивування 1200–1600 м над рівнем моря Смакові ноти цитрусових, шоколад, ванількисл lowBody highAroma sweetРівень обсмажування Середній
Для нас якість є найважливішою. Це означає, що завдяки сімейним рецептам і багаторічному досвіду, який ми отримали в інших обсмажувальних за кордоном, наша кава просто неймовірна! Ми ніколи не прагнули до масового виробництва. Ми ретельно контролюємо всі процеси. Наша головна мета - щоб ви поверталися до нас і ставали постійними клієнтами, а для цього вам просто потрібна якість. Завдяки багаторічній роботі в сфері кави ми співпрацюємо з дистриб'юторами сирих зерен, які спеціалізуються на конкретному регіоні. світ їхнього походження. Це означає, що, пропонуючи вам конкретну каву з описаної частини світу, ми що це ретельно відібрані високоякісні зерна. Купуючи сирі зерна, ми ніколи не орієнтуємося на найнижчу можливу ціну - найвищим пріоритетом завжди є найвища якість певного походження, а також постійна повторюваність смаку. Все це робить каву, що виходить з нашої обжарки, унікальною унікальний вид. Це не етикетки, вироблені в гігантських масштабах, в яких перебільшений ступінь обсмаження прикриває не лише недоліки зерен, але й усі нотки смаку – наша кава – це своєрідне мистецтво, яким ви можете насолоджуватися після обсмажування. ми даємо каві відпочити, вона може безпечно виділяти вуглекислий газ, який може порушити сприйняття чудового смаку. Потім каву упаковують і відправляють прямо вам. Ви отримуєте каву НЕ СТАРШЕ 7 днів з моменту обсмажування! Ми це
Етап обсмажування кави - це дуже важливий і складний процес, від якого залежить якість і смак кави Кава має найкращий смак. Кожне обсмажування нашої кави проходить через ретельно спланований процес, щоб забезпечити найвищий рівень якості у вашому розпорядженні. ідеальний момент, і ви зможете насолодитися її повним смаком.
Упаковка, яка свіжість, має систему багаторазового закривання, яка дозволяє зберегти смак і аромат кави надовго з одностороннім клапаном, який забезпечує вивільнення CO2, що залишився з кави, водночас запобігає потраплянню повітря в упаковку, роблячи каву свіжою та ароматною.
Omniroast - a метод на якому ми спеціалізуємося, є 3 основні ступені обсмажування кавових зерен! Від легкого до дуже темного обсмаження. Наша кава середнього обсмаження – це означає, що зерна більш тьмяні та сухі. Ми зберігаємо всі ефірні олії та поживні властивості в зернах, щоб ми могли відчути всі смаки певного сорту кави та насолоджуватися її корисними властивостями. Це ідеальний баланс – добре обсмажена та зварена омнірост матиме ніжний та м’який смак. , але з дуже великою глибиною. Водночас буде відчутний сенсорний профіль та походження кави. Завдяки цьому кава ідеально підходить як для еспресо, так і для дріпу.
Помел кави важливийСпосіб помелу кави дуже важливий залежно від способу заварювання. Невідповідний вибір тонкості помелу може мати негативний вплив на смак у чашці. Кава може бути рівною на смак, гіркою або водянистою, тому графічно показує, яку товщину помелу вибрати, від дуже тонкого помелу до досить грубого помелу товщина помелу не вказана раз і назавжди: - вона буде дещо різною для кожної кави та способу - вона змінюється з часом - варто експериментувати з нею, щоб знайти оптимальний смак для даного. кава/методи
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Вага | 1000 г |
Користувацькі характеристики | |
Відвантаження зі складу | 1 |
Стан | Новий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 577 ₴