
Набір з 2 шт. Кава мелена свіжопражена 100% арабіка коста-рика 500г Eight Cafe
2 040 ₴
- В наявності
- Код: 25061944
+380 (68) 256-88-25
Viber, Telegram,WhatsApp 24/7повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Слівно смажена 100% Arabica Costa Rica 500G Вісім кафе
Цікаві факти про нашу кавову фальсифікацію Коста-Ріки Тарацзуодмії ботанічної ботанічної катерри, вирощування Catuaiwyt 1100-1800 м. Коричневі цукерки з низьким -високо -Bay Sweet Sweet Sweet Smody Medium
для нас, якість має найбільшу цінність Roottar, це означає, що завдяки сімейним рецептам та багаторічному досвіду, який ми зібрали в інших роутерах за кордоном, наші кави просто смачні! Ми ніколи не прагнули до масового виробництва. Ми ретельно дивимось на всі процеси. Наша головна мета полягає в тому, щоб ви знову повернулися до нас і стали постійними клієнтами, і для цього вам просто потрібна якість. Завдяки багаторічній роботі з кавою ми працюємо з сирими дистриб'юторами зерна, які спеціалізуються на конкретному регіоні світу свого походження. Купуючи сирі зерна, ми ніколи не дотримуємось найнижчої ціни - в першу чергу їх найвищої якості від деякого походження з незмінним повторенням смаку. Це все робить кави, які виходять з нашого жаровлення, є унікальними та унікальними. Це не лабіри, що виробляються в гігантському масштабі, в яких перебільшена ступінь вигорання охоплюється не лише недосконалостями зерен, але й усіма смаковими нотами - наша кава - це своєрідне мистецтво, яке ви можете насолоджуватися з кожною чашкою. Після спалювання ми даємо каву відпочинок, щоб він міг легко звільнити вуглецевий діо, тоді кава упакована і негайно відправляється вам. Ви отримуєте каву не старше 7 днів після спалювання! Ми це!
етап стрільби з кави - це дуже важливий і складний процес, що в кінцевому підсумку перетворюється на якість та смак кави. Для кожного з наших сортів кави ми вибрали індивідуальний метод куріння, щоб кава присвячує найкращі аромати на смак. Кожне з куріння нашої кави, ми зосереджуємось на найвищому рівні. Куріння, старіння, упаковка та доставка Ми плануємо, щоб кава була у ваш ідеальний момент і що ви можете насолоджуватися її смаком.
упаковка, яка свіжість. Доступ до повітря до внутрішньої частини упаковки, завдяки якій кава свіжа та повністю ароматна.
omniroast - метод, в якому ми спеціалізуємось! Існує 3 основні ступені палаючих кавових зерен. Від світлого куріння до дуже темного куріння. Кава в середньому спалена - це означає, що зерна більш матові та сухі. Ми закриваємо всі ефірні олії та харчові властивості в зернах, завдяки якому ми можемо відчути весь смак даного різноманіття кави та насолоджуватися її властивостями для здоров'я. Це чудовий баланс - добре спалений і заварений Omniroast матиме ніжний і м'який смак, але з дуже високою глибиною. У той же час сенсорний профіль та кавове походження будуть помітні. Завдяки цьому кава ідеально вписується як з еспресо, так і з крапельним.
кава з молетикою має значення шліфування кави, дуже важливо залежно від методу пивоваріння. Неадекватний вибір товщини шліфування може негативно вплинути на смак у чашці. Кава може бути плоскою за смаком, гіркою або занадто водянистою, а отже, без вираження. Ми перемелюємо свої зерна для кафе та методів тиску. Пропозиція спрямована на клієнтів, які хотіли б спробувати щойно смажені кавові зерна з нашої кімнати, але вони не в змозі їх подрібнити. Ми показуємо графіку, яку ми показуємо, як вибрати товщину шліфування від дуже малих методів тиску до досить густого шліфування у випадку методів переповнення. Важливо, щоб ми пам’ятали, що товщина шліфування не дається раз і назавжди:- вона буде дещо іншою для кожної кави та методу- експериментувати, він шукає оптимальний смак для даної кави/методу
<b
Цікаві факти про нашу кавову фальсифікацію Коста-Ріки Тарацзуодмії ботанічної ботанічної катерри, вирощування Catuaiwyt 1100-1800 м. Коричневі цукерки з низьким -високо -Bay Sweet Sweet Sweet Smody Medium
для нас, якість має найбільшу цінність Roottar, це означає, що завдяки сімейним рецептам та багаторічному досвіду, який ми зібрали в інших роутерах за кордоном, наші кави просто смачні! Ми ніколи не прагнули до масового виробництва. Ми ретельно дивимось на всі процеси. Наша головна мета полягає в тому, щоб ви знову повернулися до нас і стали постійними клієнтами, і для цього вам просто потрібна якість. Завдяки багаторічній роботі з кавою ми працюємо з сирими дистриб'юторами зерна, які спеціалізуються на конкретному регіоні світу свого походження. Купуючи сирі зерна, ми ніколи не дотримуємось найнижчої ціни - в першу чергу їх найвищої якості від деякого походження з незмінним повторенням смаку. Це все робить кави, які виходять з нашого жаровлення, є унікальними та унікальними. Це не лабіри, що виробляються в гігантському масштабі, в яких перебільшена ступінь вигорання охоплюється не лише недосконалостями зерен, але й усіма смаковими нотами - наша кава - це своєрідне мистецтво, яке ви можете насолоджуватися з кожною чашкою. Після спалювання ми даємо каву відпочинок, щоб він міг легко звільнити вуглецевий діо, тоді кава упакована і негайно відправляється вам. Ви отримуєте каву не старше 7 днів після спалювання! Ми це!
етап стрільби з кави - це дуже важливий і складний процес, що в кінцевому підсумку перетворюється на якість та смак кави. Для кожного з наших сортів кави ми вибрали індивідуальний метод куріння, щоб кава присвячує найкращі аромати на смак. Кожне з куріння нашої кави, ми зосереджуємось на найвищому рівні. Куріння, старіння, упаковка та доставка Ми плануємо, щоб кава була у ваш ідеальний момент і що ви можете насолоджуватися її смаком.
упаковка, яка свіжість. Доступ до повітря до внутрішньої частини упаковки, завдяки якій кава свіжа та повністю ароматна.
omniroast - метод, в якому ми спеціалізуємось! Існує 3 основні ступені палаючих кавових зерен. Від світлого куріння до дуже темного куріння. Кава в середньому спалена - це означає, що зерна більш матові та сухі. Ми закриваємо всі ефірні олії та харчові властивості в зернах, завдяки якому ми можемо відчути весь смак даного різноманіття кави та насолоджуватися її властивостями для здоров'я. Це чудовий баланс - добре спалений і заварений Omniroast матиме ніжний і м'який смак, але з дуже високою глибиною. У той же час сенсорний профіль та кавове походження будуть помітні. Завдяки цьому кава ідеально вписується як з еспресо, так і з крапельним.
кава з молетикою має значення шліфування кави, дуже важливо залежно від методу пивоваріння. Неадекватний вибір товщини шліфування може негативно вплинути на смак у чашці. Кава може бути плоскою за смаком, гіркою або занадто водянистою, а отже, без вираження. Ми перемелюємо свої зерна для кафе та методів тиску. Пропозиція спрямована на клієнтів, які хотіли б спробувати щойно смажені кавові зерна з нашої кімнати, але вони не в змозі їх подрібнити. Ми показуємо графіку, яку ми показуємо, як вибрати товщину шліфування від дуже малих методів тиску до досить густого шліфування у випадку методів переповнення. Важливо, щоб ми пам’ятали, що товщина шліфування не дається раз і назавжди:- вона буде дещо іншою для кожної кави та методу- експериментувати, він шукає оптимальний смак для даної кави/методу
<b
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Міцність кави | М'який |
Вага | 500 г |
Користувацькі характеристики | |
Стан | Новий |
Статус товара В наявності | Відправлення через 5-10 днів |
Статус товара Готово до відправки | Відправлення 1 день |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 040 ₴