
Оливкова олія Extra Virgin Kanakis Family 5000 мл екологічна біо з пелопонесу 5л набір 24
6 053 ₴
- В наявності
- Код: 25026339
+380 (68) 256-88-25
Viber, Telegram,WhatsApp 24/7повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Оливкова олія першого віджиму першого віджиму з Пелопоннесу Органічна БІО 5 л УРОЖАЙ 2024
⚜ Органічна грецька оливкова олія першого віджиму з Каламати Джерело здоров’я в привабливій банці Має європейський екологічний сертифікат – Euroleaf Без гіркоти, але «з ударом» - має пікантний відтінок, що викликає тонкі подряпини горло Оксамитове, з насиченим фруктовим ароматом Гарний золотистий колір Гарна, унікальна банка - чудова ідея подарунка! Оливкова олія розливається та доставляється спеціально на моє замовлення. Довгий термін зберігання! Поточна мінімальна партія: 19/05/2026 Низька кислотність, лише 0,35%! Олія поточного врожаю - 2024/25 Ємність: 5л
⚜ Якість гідна медалі! Олія переможець престижних конкурсів. Серед іншого:Золота медаль на Berlin GOOA Global Olive Oil Awards 2024Срібна медаль на EVO International Olive Oil Contest 2024 (золота медаль EVO IOOC 2021)Відзнака Elite Olive Oils Global League Index 2024Крім того, він має такі сертифікати:Euroleaf - Європейський екологічний сертифікатPDO - що ви маєте справу з місцевим продуктом, виготовленим відповідно до традиційні методи. БЕЗ ГМО - що оливкова сировина не була генетично модифікована під час виробництва олії. ВЕГАНСЬКА та КОШЕРНА
⚜ Унікальна упаковка
Оливкова олія упакований в красиву та унікальну банку у формі бочки! Ідеально підійде на подарунок.
Банки ідеально ізолюють оливкову олію від світла та повітря, що забезпечує її більш тривалу свіжість та стійкість. Вони виготовлені з прокату, оцинкованої сталі, сертифікованої для контакту з харчовими продуктами. Вони стійкі до пошкоджень і ідеально захищають свій цінний вміст.
У порівнянні з аналогічними продуктами ця банка має надзвичайно широку знімну воронку. Завдяки цьому наливати масло дуже зручно і вміст не розбризкується. Він точно сподобається тим, хто, як і я, споживає справді велику кількість оливкової олії. ;)
⚜ Традиційний процес виробництва
Віджим цієї олії відбувається рано вранці, відразу після збору фруктів з органічного землеробства, в холоді, виключно механічним способом. методами, використовуючи сучасні машини, обладнані системами охолодження. Це мінімізує окислення та зберігає природні властивості олії та цінні поживні речовини.
⚜ Кристалізується в холодильникуКристалізація оливкової олії в холодильнику є природним явищем. Згущення олії при низьких температурах можна спостерігати і в олії Kanakis Family - через 3 дні її можна використовувати як масло. ;)Однак слід пам'ятати, що т.зв Перевірка в холодильнику не є надійним способом оцінки якості оливкової олії - справжність олії може бути підтверджена лише лабораторними дослідженнями.
⚜ Родина Канакіс
Канакіс оливкова олія першого віджиму виробляється моїми грецькими друзями на Пелопоннесі. Він виготовлений зі 100% відомих, зібраних вручну, ЕКОЛОГІЧНИХ оливок Koroneiki.
Понад 55 років досвіду родини Канакіс у віджимі оливкової олії, повага до традицій, а також унікальний ґрунт та завдяки кліматичним умовам регіону Каламата виробляються висококласні продукти, які цінуються в усьому світі - від Франції до Китаю, а тепер і в... Польща!
Для мене дуже приємно рекламувати пресовий завод родини Канакіс як прямого та ексклюзивного імпортера. Їхня продукція (включно з оливками, медом і бальзамічним оцтом, доступними в інших моїх пропозиціях) — справжні скарби, які я із задоволенням пропоную своїм клієнтам.
Що кажуть клієнти?
“Дуже хороша оливкова олія - мабуть, найкраща з усіх, які я коли-небудь купував. І це може!!» «Поки що я використовував дуже хорошу оливкову олію, але ця ВИДИЧНА». «Дуже хороша, легка та квіткова». «Вишукана та ніжна, але виразна, без присмаку гіркоти, який, на жаль, є часто помітні в інших оліях. Якісний продукт, чудово смакує в поєднанні з різними стравами (...). Більше того, оливкова олія справила величезне враження на моїх гостей – поціновувачів смачної їжі, які під час вечері запитували, що це за продукт і де я його купив. Це говорить само за себе».
Поширені запитання. Я відповідаю! :)
Extra virgin - що це означає? Оливкова олія першого віджиму - найкращий вид олії - оливкова олія першого віджиму, механічного віджиму, холодна, без додавання хімічних речовин.
Як зберігати оливкову олію? Оливкова олія не любить світла, тепла та повітря. Зберігайте оливкову олію щільно закритою, в прохолодному (18-24 градуси), затіненому місці. Вибирайте банки або пляшки з темного скла, щоб захистити від світла.
Чи варто зберігати оливкову олію в холодильнику? Однозначно ні! Оливкова олія загусне, помутніє і втратить свій смак і аромат. Зберігайте оливкову олію при кімнатній температурі, у темному місці, захищеному від світла та тепла, наприклад, у коморі чи кухонній шафі.
Чи підходить оливкова олія для смаження? Оливкова олія першого віджиму є однією з найкорисніших. і найкращі жири для смаження. Жителі Середземномор’я та Близького Сходу використовують для смаження майже виключно оливкову олію (навіть картоплю фрі!), а середземноморська дієта вважається однією з найздоровіших у світі.
Чи завжди нефільтрована оливкова олія хмарно? Ні. Після віджиму масло зберігається в резервуарах з нержавіючої сталі. Згодом частинки фруктів, які ми бачимо як помутніння, падають на дно резервуарів і видаляються, а олія стає все прозорішою.
Як ви суб'єктивно оцінюєте смак оливкової олії? ;). Іноді буває, що покупці оцінюють гостроту, фруктовість або гірчинку оливкової олії не так, як ми. Це абсолютно природно – у нас різні смаки та уподобання. Смак олії також залежить від сезону збору врожаю.
Якого кольору грецька оливкова олія? Оливкова олія може мати багато кольорів: від різних відтінків зеленого до жовтого і темно-золотистого. Колір залежить від виду та стиглості оливок під час пресування, регіону, часу зберігання, процесу виробництва та багатьох інших факторів. Однак слід сказати, що колір не є показником якості масла. Є ряд набагато важливіших, таких як смак, аромат або хімічний склад.
Чи є оливкова олія з високою кислотністю ні? :) Кислотність - це хімічний показник, який не відчувається на смаку. Це один із показників якості оливкової олії, але точно не найважливіший.
Чи є найважливішим параметром оливкової олії кислотність? масло. Оливкова олія з нижчою кислотністю не обов’язково краща за олію з вищою кислотністю, якщо в ній відсутні інші властивості, які впливають на її смак і аромат. На якість оливкової олії впливають, серед іншого: сорт оливок, спосіб збору врожаю та швидкість обробки плодів, метод пресування, умови зберігання та багато інших факторів
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
⚜ Органічна грецька оливкова олія першого віджиму з Каламати Джерело здоров’я в привабливій банці Має європейський екологічний сертифікат – Euroleaf Без гіркоти, але «з ударом» - має пікантний відтінок, що викликає тонкі подряпини горло Оксамитове, з насиченим фруктовим ароматом Гарний золотистий колір Гарна, унікальна банка - чудова ідея подарунка! Оливкова олія розливається та доставляється спеціально на моє замовлення. Довгий термін зберігання! Поточна мінімальна партія: 19/05/2026 Низька кислотність, лише 0,35%! Олія поточного врожаю - 2024/25 Ємність: 5л
⚜ Якість гідна медалі! Олія переможець престижних конкурсів. Серед іншого:Золота медаль на Berlin GOOA Global Olive Oil Awards 2024Срібна медаль на EVO International Olive Oil Contest 2024 (золота медаль EVO IOOC 2021)Відзнака Elite Olive Oils Global League Index 2024Крім того, він має такі сертифікати:Euroleaf - Європейський екологічний сертифікатPDO - що ви маєте справу з місцевим продуктом, виготовленим відповідно до традиційні методи. БЕЗ ГМО - що оливкова сировина не була генетично модифікована під час виробництва олії. ВЕГАНСЬКА та КОШЕРНА
⚜ Унікальна упаковка
Оливкова олія упакований в красиву та унікальну банку у формі бочки! Ідеально підійде на подарунок.
Банки ідеально ізолюють оливкову олію від світла та повітря, що забезпечує її більш тривалу свіжість та стійкість. Вони виготовлені з прокату, оцинкованої сталі, сертифікованої для контакту з харчовими продуктами. Вони стійкі до пошкоджень і ідеально захищають свій цінний вміст.
У порівнянні з аналогічними продуктами ця банка має надзвичайно широку знімну воронку. Завдяки цьому наливати масло дуже зручно і вміст не розбризкується. Він точно сподобається тим, хто, як і я, споживає справді велику кількість оливкової олії. ;)
⚜ Традиційний процес виробництва
Віджим цієї олії відбувається рано вранці, відразу після збору фруктів з органічного землеробства, в холоді, виключно механічним способом. методами, використовуючи сучасні машини, обладнані системами охолодження. Це мінімізує окислення та зберігає природні властивості олії та цінні поживні речовини.
⚜ Кристалізується в холодильникуКристалізація оливкової олії в холодильнику є природним явищем. Згущення олії при низьких температурах можна спостерігати і в олії Kanakis Family - через 3 дні її можна використовувати як масло. ;)Однак слід пам'ятати, що т.зв Перевірка в холодильнику не є надійним способом оцінки якості оливкової олії - справжність олії може бути підтверджена лише лабораторними дослідженнями.
⚜ Родина Канакіс
Канакіс оливкова олія першого віджиму виробляється моїми грецькими друзями на Пелопоннесі. Він виготовлений зі 100% відомих, зібраних вручну, ЕКОЛОГІЧНИХ оливок Koroneiki.
Понад 55 років досвіду родини Канакіс у віджимі оливкової олії, повага до традицій, а також унікальний ґрунт та завдяки кліматичним умовам регіону Каламата виробляються висококласні продукти, які цінуються в усьому світі - від Франції до Китаю, а тепер і в... Польща!
Для мене дуже приємно рекламувати пресовий завод родини Канакіс як прямого та ексклюзивного імпортера. Їхня продукція (включно з оливками, медом і бальзамічним оцтом, доступними в інших моїх пропозиціях) — справжні скарби, які я із задоволенням пропоную своїм клієнтам.
Що кажуть клієнти?
“Дуже хороша оливкова олія - мабуть, найкраща з усіх, які я коли-небудь купував. І це може!!» «Поки що я використовував дуже хорошу оливкову олію, але ця ВИДИЧНА». «Дуже хороша, легка та квіткова». «Вишукана та ніжна, але виразна, без присмаку гіркоти, який, на жаль, є часто помітні в інших оліях. Якісний продукт, чудово смакує в поєднанні з різними стравами (...). Більше того, оливкова олія справила величезне враження на моїх гостей – поціновувачів смачної їжі, які під час вечері запитували, що це за продукт і де я його купив. Це говорить само за себе».
Поширені запитання. Я відповідаю! :)
Extra virgin - що це означає? Оливкова олія першого віджиму - найкращий вид олії - оливкова олія першого віджиму, механічного віджиму, холодна, без додавання хімічних речовин.
Як зберігати оливкову олію? Оливкова олія не любить світла, тепла та повітря. Зберігайте оливкову олію щільно закритою, в прохолодному (18-24 градуси), затіненому місці. Вибирайте банки або пляшки з темного скла, щоб захистити від світла.
Чи варто зберігати оливкову олію в холодильнику? Однозначно ні! Оливкова олія загусне, помутніє і втратить свій смак і аромат. Зберігайте оливкову олію при кімнатній температурі, у темному місці, захищеному від світла та тепла, наприклад, у коморі чи кухонній шафі.
Чи підходить оливкова олія для смаження? Оливкова олія першого віджиму є однією з найкорисніших. і найкращі жири для смаження. Жителі Середземномор’я та Близького Сходу використовують для смаження майже виключно оливкову олію (навіть картоплю фрі!), а середземноморська дієта вважається однією з найздоровіших у світі.
Чи завжди нефільтрована оливкова олія хмарно? Ні. Після віджиму масло зберігається в резервуарах з нержавіючої сталі. Згодом частинки фруктів, які ми бачимо як помутніння, падають на дно резервуарів і видаляються, а олія стає все прозорішою.
Як ви суб'єктивно оцінюєте смак оливкової олії? ;). Іноді буває, що покупці оцінюють гостроту, фруктовість або гірчинку оливкової олії не так, як ми. Це абсолютно природно – у нас різні смаки та уподобання. Смак олії також залежить від сезону збору врожаю.
Якого кольору грецька оливкова олія? Оливкова олія може мати багато кольорів: від різних відтінків зеленого до жовтого і темно-золотистого. Колір залежить від виду та стиглості оливок під час пресування, регіону, часу зберігання, процесу виробництва та багатьох інших факторів. Однак слід сказати, що колір не є показником якості масла. Є ряд набагато важливіших, таких як смак, аромат або хімічний склад.
Чи є оливкова олія з високою кислотністю ні? :) Кислотність - це хімічний показник, який не відчувається на смаку. Це один із показників якості оливкової олії, але точно не найважливіший.
Чи є найважливішим параметром оливкової олії кислотність? масло. Оливкова олія з нижчою кислотністю не обов’язково краща за олію з вищою кислотністю, якщо в ній відсутні інші властивості, які впливають на її смак і аромат. На якість оливкової олії впливають, серед іншого: сорт оливок, спосіб збору врожаю та швидкість обробки плодів, метод пресування, умови зберігання та багато інших факторів
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Користувальницькі характеристики | |
Відвантаження зі складу | 1 |
Стан | Новий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 6 053 ₴