
Краща грецька оливкова олія Sitia 1л 0,3% свіжа дата вживання донині до 07/26 здорова низька кислотність 0,2% 11/26
1 892 ₴
- В наявності
- Код: 25026336
+380 (68) 256-88-25
Viber, Telegram,WhatsApp 24/7повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Оливка з терміном зберігання до 11.2026
фізією Криту Сітіа 0,2% готівкою 1Lta Oliwa виготовлений з оливків, що ростуть на регіоні грецької Криту Сітії, наша пропозиція також включає оливкові фізи Криту 0,2% у Чорна банка, що відрізняється тим, що оливки для його виготовлення з регіону Ласіті. і 1 літр) Фіза Криту Сітіа 0,2% до відмінної оливкової олії додаткової діви з дуже низькою кислотністю та фруктовим ароматом, що виробляється безпосередньо з оливків "Koroneics" лише в механічних процесах! Для приготування їжі. Ця компанія займається стандартизацією оливкової олії найвищої якості від першого пресування. Їх завод доступний для аудиторії у відповідь на інтерес сучасного туризму, виробництво та дегустація оливкової олії. Це можна знайти в кожному критському будинку. Екстра -оливкова олія найвищої категорії, тапенади з чорно -зелених оливків та спецій - найкращі натуральні продукти, які може запропонувати нам Кретанська земля. турбота Цей продукт відбору премії характеризується дуже низькою кислотністю (0,2). Оливкова олія Extriwiw Evoo, багата антиоксидантами та вітамінами, - це не лише продукт, що має велике значення для нашого раціону, але завдяки виразному смаку, який збагачує смак наших страв. Кожна крапля, яку ви смакуєте, підтверджує, що у вас є багатство грецької матері природи, з вашої кулінарної сторони. Оливкової олії після дому, це рідке золото, а оливкові дерева - це подарунок від богів олімпійського обладнання, термін зберігання, що виробляється в молі оливків, що ростуть на регіоні Сітії дуже низькою кислотністю макс. 0,29% найкраще споживають без нагрітої, що об'єднується з холодним видобутком100% оливкової олії з різноманітними оливками "Koroneics". У холодильних умовах оливкова олія може стати похмурою, але не втрачає своїх харчових цінностей, при кімнатній температурі повертається до початкової ясності. Не потрібно налити масло в пляшку. Зберігайте оливкову олію оливкову олію з оливкової олії з першого пресування та легендарних переваг для здоров'я. Для того, щоб оливкова олія зберегла свою оптимальну свіжість і смак, уникайте тепла, світла та повітряної оливкової олії піддається теплу, світла та повітря, цінні поживні речовини, що містяться в оливковій олії, починають жирне, і вона втрачає фруктовий смак. Купуючи оливкову олію при першому пресуванні, шукайте тих, що упаковані в непрозорі або тоновані скло або в металеву банку. Не зберігайте оливкову олію в пластикових контейнерах, оскільки вона може вимивати шкідливі речовини з пластику. Через тривалий час смак погіршується, а поживні речовини деградували. , розділення) або відтавання оливкової пасти. Оливки не натиснуті як такі, але витягуються центрифукою. Необхідно реалізувати відповідну технологію в нафтовому будинку, щоб не перевищувати температури 27 градусів Цельсія протягом усього процесу вилучення. Тоді нафтові компоненти, відповідальні за характерний аромат і запах, залишаються незмінними. Сертифікований та контрольований лабораторною оливковою олією, EVOO - найкраща їстівна оливкова ол
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
фізією Криту Сітіа 0,2% готівкою 1Lta Oliwa виготовлений з оливків, що ростуть на регіоні грецької Криту Сітії, наша пропозиція також включає оливкові фізи Криту 0,2% у Чорна банка, що відрізняється тим, що оливки для його виготовлення з регіону Ласіті. і 1 літр) Фіза Криту Сітіа 0,2% до відмінної оливкової олії додаткової діви з дуже низькою кислотністю та фруктовим ароматом, що виробляється безпосередньо з оливків "Koroneics" лише в механічних процесах! Для приготування їжі. Ця компанія займається стандартизацією оливкової олії найвищої якості від першого пресування. Їх завод доступний для аудиторії у відповідь на інтерес сучасного туризму, виробництво та дегустація оливкової олії. Це можна знайти в кожному критському будинку. Екстра -оливкова олія найвищої категорії, тапенади з чорно -зелених оливків та спецій - найкращі натуральні продукти, які може запропонувати нам Кретанська земля. турбота Цей продукт відбору премії характеризується дуже низькою кислотністю (0,2). Оливкова олія Extriwiw Evoo, багата антиоксидантами та вітамінами, - це не лише продукт, що має велике значення для нашого раціону, але завдяки виразному смаку, який збагачує смак наших страв. Кожна крапля, яку ви смакуєте, підтверджує, що у вас є багатство грецької матері природи, з вашої кулінарної сторони. Оливкової олії після дому, це рідке золото, а оливкові дерева - це подарунок від богів олімпійського обладнання, термін зберігання, що виробляється в молі оливків, що ростуть на регіоні Сітії дуже низькою кислотністю макс. 0,29% найкраще споживають без нагрітої, що об'єднується з холодним видобутком100% оливкової олії з різноманітними оливками "Koroneics". У холодильних умовах оливкова олія може стати похмурою, але не втрачає своїх харчових цінностей, при кімнатній температурі повертається до початкової ясності. Не потрібно налити масло в пляшку. Зберігайте оливкову олію оливкову олію з оливкової олії з першого пресування та легендарних переваг для здоров'я. Для того, щоб оливкова олія зберегла свою оптимальну свіжість і смак, уникайте тепла, світла та повітряної оливкової олії піддається теплу, світла та повітря, цінні поживні речовини, що містяться в оливковій олії, починають жирне, і вона втрачає фруктовий смак. Купуючи оливкову олію при першому пресуванні, шукайте тих, що упаковані в непрозорі або тоновані скло або в металеву банку. Не зберігайте оливкову олію в пластикових контейнерах, оскільки вона може вимивати шкідливі речовини з пластику. Через тривалий час смак погіршується, а поживні речовини деградували. , розділення) або відтавання оливкової пасти. Оливки не натиснуті як такі, але витягуються центрифукою. Необхідно реалізувати відповідну технологію в нафтовому будинку, щоб не перевищувати температури 27 градусів Цельсія протягом усього процесу вилучення. Тоді нафтові компоненти, відповідальні за характерний аромат і запах, залишаються незмінними. Сертифікований та контрольований лабораторною оливковою олією, EVOO - найкраща їстівна оливкова ол
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Користувацькі характеристики | |
Відвантаження зі складу | 1 |
Стан | Новий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 892 ₴