Шинковарка Browin 313015 1,5 л / 1,5 кг
1 243 ₴
- В наявності
- Код: 23041960
В наявності - відвантаження зі складу: 3-8 днів
Що таке шинковарка?
Відповідь на це найпоширеніше запитання дуже проста! Шинка - це пристрій, який дозволяє готувати домашні шинки, рагу та вегетаріанські страви.
З його допомогою можна приготувати не тільки овочеві пасти і паштети, але і смачні обідні страви, і смачну, корисну нарізку для бутербродів. Далі на сторінці ви знайдете багато перевірених рецептів, зокрема: для паштету, грудка, лопатка, свиняча корейка та шинка з шинковарні. Однак є набагато більше можливостей!
Використовуючи цей прилад, ви зможете успішно приготувати домашній окіст, бекон, ланчх і свинячу гомілку - все без консервантів і хімічних добавок!
ШАМАРКА BROWIN 313015
Відомий бренд BROWIN
Модель 313015
Шинковарка призначена для приготування смачного домашнього м'яса на пару. Дозволяє приготувати до 1,5 кг м'ясного продукту за раз.
У центрі кришки є гніздо з отвором, що дозволяє безпосередньо вимірювати температуру м'яса. Для цього використовується термометр з щупом, який не входить в комплект.
Шинковарка може бути оснащена термометром з символами 185609, 100100, 100200, 100400, 100600, доступний на інших наших аукціонах
ПАМ'ЯТАЙТЕ! ВИ КУПУЄТЕ В ОФІЦІЙНОГО ДИСТРИБ'ЮТОРА!
- Сучасна та здорова кухня Ви самі вирішуєте, які натуральні інгредієнти ви хочете використовувати для приготування власного смачного м’яса – в’яленого та нев’яленого. Шинка також ідеально підходить для приготування вегетаріанських страв.
- Перевірена і безпечна шинковарка виготовлена з матеріалів найвищої якості, призначених для контакту з їжею. Продукт зареєстрований в Європейському патентному відомстві.
- Легке і зручне використання - шинковарка - це простий у використанні пристрій. У набір входить інструкція і перевірені рецепти. У центрі кришки є гніздо з отвором, що дозволяє безпосередньо вимірювати температуру м'яса. Для цього використовується термометр з щупом, який не входить в комплект.
- До шинковарці можна встановити термометр з символами 100601, 185609, 100200, 100600.
- Також рекомендуємо: поліетиленові пакети для шинковарки. Пристрій можна мити в посудомийній машині.
Зібрати шинковарку дуже просто.
Все, що вам потрібно зробити, це щільно наповнити камеру приправленим м’ясом, притиснути її пружиною, надіти кришку і повернути її в положення, яке дозволяє зафіксувати її.
Експлуатація теж не складна, наповнену шинковарку потрібно поставити у високу каструлю з водою під час заварювання.
Для цього відмінно підійде каструля для приготування спаржі. Але найкраще рішення – повна комплектація, тобто шинковарка з водяною сорочкою.
Оскільки температура як м’яса, так і води є важливим параметром під час пивоваріння, гарною ідеєю є також оснащення термометром для такого контролю.
Технічні параметри:
Ціла шинковарка (з пружиною та кришкою):
- ширина/довжина/висота [см]: шт 11,5/11,5/18,5
Страва для приготування шинки:
- діаметр: 11,5 см
- діаметр камери: 11 см
- висота: 17 см
- вага: 0,25 кг
Обкладинка:
- діаметр 11,5 см
- висота: 1,5 см
- вага: 0,1 кг
Пружина і натискна пластина:
- притискна кришка: діаметр 9,7 см
- знімна пружина
- вага: 0,1 кг
Як працює шинковарка?
Робота шинковарки полягає в тому, що заповнений фаршем пристрій поміщають у воду, температура якої не повинна перевищувати 90 градусів.
Використовуючи вставку на пару, а не варивши, ми маємо шанс отримати ароматне, смачне та соковите м’ясо, а також вершкові паштети та овочеві паштети.
Всі страви, які ви будете готувати в шинковарці вдома, не містять консервантів і штучних добавок, а отже, сприятимуть введенню здорової кулінарії у вашу звичку!
Як зробити холодне м'ясне шинковарні?
Почніть з того, що ви хочете. Це буде куряча або індича грудка, а може свиняча корейка? Подумайте, чи хочете ви збагатити м'ясо овочами або сухофруктами, потім приготуйте улюблені приправи і приступайте до приготування м'яса. Залежно від вашого вибору, ви можете нарізати м’ясо на шматочки або подрібнити його за допомогою м’ясорубки, щоб ваш м’ясний блок мав гладкий поперечний переріз.
Приправте м'ясо і помістіть його в попередньо підготовлену шинкоробку. Все, що вам потрібно зробити, це за мить до цього вистелити його пакетом, що значно полегшить процес вилучення м’яса. Якщо ви хочете додати до м’яса добавки, такі як овочі або сухофрукти, зробіть це при перекладанні м’яса в шинковарку. Пам’ятайте, що м’ясо має бути на круглому краї пристрою – намагайтеся якомога рівномірніше розміщувати добавки всередині м’ясного блоку. На верхню частину підготовленого м'яса покладіть пакет, притисніть м'ясо пружиною і закрийте весь пристрій кришкою.
Потім помістіть термометр у відповідне місце на кришці шинковарки, занурте шинковарку в каструлю з водою та почніть варити. Пам’ятайте, що рівень води повинен бути трохи вищим за рівень вхідної води (підготовленого м’яса). Температура води під час варіння не повинна перевищувати 90°С. Після того, як тушонка всередині досягне приблизно 69°C, зніміть шинковарку з пароварки та охолодіть її. Коли він охолоне, поставте його в холодильник до повного охолодження. Після охолодження ваше м'ясо буде готове до вживання!
Будь ласка, відвідайте інші наші аукціони, де ви можете придбати товари в категоріях, на яких ми спеціалізуємося, і ми надішлемо все разом:
ВИНОробство
ПИВОВАРІННЯ
ДИСТИЛЯТИ
М'ЯСО
ВИГОТУВАННЯ СИРУ
ВИПІЧКА
КУХОННЕ ТА ДЕКОРАТИВНЕ СКЛО
МЕТЕОСТАНЦІЇ
КУХОННІ АКСЕСУАРИ
САД
BROWIN - бо домашнє краще - BIOWIN
Що таке шинковарка?
Відповідь на це найпоширеніше запитання дуже проста! Шинка - це пристрій, який дозволяє готувати домашні шинки, рагу та вегетаріанські страви.
З його допомогою можна приготувати не тільки овочеві пасти і паштети, але і смачні обідні страви, і смачну, корисну нарізку для бутербродів. Далі на сторінці ви знайдете багато перевірених рецептів, зокрема: для паштету, грудка, лопатка, свиняча корейка та шинка з шинковарні. Однак є набагато більше можливостей!
Використовуючи цей прилад, ви зможете успішно приготувати домашній окіст, бекон, ланчх і свинячу гомілку - все без консервантів і хімічних добавок!
ШАМАРКА BROWIN 313015
Відомий бренд BROWIN
Модель 313015
Шинковарка призначена для приготування смачного домашнього м'яса на пару. Дозволяє приготувати до 1,5 кг м'ясного продукту за раз.
У центрі кришки є гніздо з отвором, що дозволяє безпосередньо вимірювати температуру м'яса. Для цього використовується термометр з щупом, який не входить в комплект.
Шинковарка може бути оснащена термометром з символами 185609, 100100, 100200, 100400, 100600, доступний на інших наших аукціонах
ПАМ'ЯТАЙТЕ! ВИ КУПУЄТЕ В ОФІЦІЙНОГО ДИСТРИБ'ЮТОРА!
- Сучасна та здорова кухня Ви самі вирішуєте, які натуральні інгредієнти ви хочете використовувати для приготування власного смачного м’яса – в’яленого та нев’яленого. Шинка також ідеально підходить для приготування вегетаріанських страв.
- Перевірена і безпечна шинковарка виготовлена з матеріалів найвищої якості, призначених для контакту з їжею. Продукт зареєстрований в Європейському патентному відомстві.
- Легке і зручне використання - шинковарка - це простий у використанні пристрій. У набір входить інструкція і перевірені рецепти. У центрі кришки є гніздо з отвором, що дозволяє безпосередньо вимірювати температуру м'яса. Для цього використовується термометр з щупом, який не входить в комплект.
- До шинковарці можна встановити термометр з символами 100601, 185609, 100200, 100600.
- Також рекомендуємо: поліетиленові пакети для шинковарки. Пристрій можна мити в посудомийній машині.
Зібрати шинковарку дуже просто.
Все, що вам потрібно зробити, це щільно наповнити камеру приправленим м’ясом, притиснути її пружиною, надіти кришку і повернути її в положення, яке дозволяє зафіксувати її.
Експлуатація теж не складна, наповнену шинковарку потрібно поставити у високу каструлю з водою під час заварювання.
Для цього відмінно підійде каструля для приготування спаржі. Але найкраще рішення – повна комплектація, тобто шинковарка з водяною сорочкою.
Оскільки температура як м’яса, так і води є важливим параметром під час пивоваріння, гарною ідеєю є також оснащення термометром для такого контролю.
Технічні параметри:
Ціла шинковарка (з пружиною та кришкою):
- ширина/довжина/висота [см]: шт 11,5/11,5/18,5
Страва для приготування шинки:
- діаметр: 11,5 см
- діаметр камери: 11 см
- висота: 17 см
- вага: 0,25 кг
Обкладинка:
- діаметр 11,5 см
- висота: 1,5 см
- вага: 0,1 кг
Пружина і натискна пластина:
- притискна кришка: діаметр 9,7 см
- знімна пружина
- вага: 0,1 кг
Як працює шинковарка?
Робота шинковарки полягає в тому, що заповнений фаршем пристрій поміщають у воду, температура якої не повинна перевищувати 90 градусів.
Використовуючи вставку на пару, а не варивши, ми маємо шанс отримати ароматне, смачне та соковите м’ясо, а також вершкові паштети та овочеві паштети.
Всі страви, які ви будете готувати в шинковарці вдома, не містять консервантів і штучних добавок, а отже, сприятимуть введенню здорової кулінарії у вашу звичку!
Як зробити холодне м'ясне шинковарні?
Почніть з того, що ви хочете. Це буде куряча або індича грудка, а може свиняча корейка? Подумайте, чи хочете ви збагатити м'ясо овочами або сухофруктами, потім приготуйте улюблені приправи і приступайте до приготування м'яса. Залежно від вашого вибору, ви можете нарізати м’ясо на шматочки або подрібнити його за допомогою м’ясорубки, щоб ваш м’ясний блок мав гладкий поперечний переріз.
Приправте м'ясо і помістіть його в попередньо підготовлену шинкоробку. Все, що вам потрібно зробити, це за мить до цього вистелити його пакетом, що значно полегшить процес вилучення м’яса. Якщо ви хочете додати до м’яса добавки, такі як овочі або сухофрукти, зробіть це при перекладанні м’яса в шинковарку. Пам’ятайте, що м’ясо має бути на круглому краї пристрою – намагайтеся якомога рівномірніше розміщувати добавки всередині м’ясного блоку. На верхню частину підготовленого м'яса покладіть пакет, притисніть м'ясо пружиною і закрийте весь пристрій кришкою.
Потім помістіть термометр у відповідне місце на кришці шинковарки, занурте шинковарку в каструлю з водою та почніть варити. Пам’ятайте, що рівень води повинен бути трохи вищим за рівень вхідної води (підготовленого м’яса). Температура води під час варіння не повинна перевищувати 90°С. Після того, як тушонка всередині досягне приблизно 69°C, зніміть шинковарку з пароварки та охолодіть її. Коли він охолоне, поставте його в холодильник до повного охолодження. Після охолодження ваше м'ясо буде готове до вживання!
Будь ласка, відвідайте інші наші аукціони, де ви можете придбати товари в категоріях, на яких ми спеціалізуємося, і ми надішлемо все разом:
ВИНОробство
ПИВОВАРІННЯ
ДИСТИЛЯТИ
М'ЯСО
ВИГОТУВАННЯ СИРУ
ВИПІЧКА
КУХОННЕ ТА ДЕКОРАТИВНЕ СКЛО
МЕТЕОСТАНЦІЇ
КУХОННІ АКСЕСУАРИ
САД
BROWIN - бо домашнє краще - BIOWIN
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Browin |
Користувальницькі характеристики | |
Відвантаження зі складу | 1 |
Стан | Новий |
- Ціна: 1 243 ₴